Sunday, August 7, 2011

Cik Epal...I Kagum Dengan U!!!!

Okey entry kali ni bukanlah untuk kasi gempak bergegar satu Malaya...
Tapi MK just nak story sikit pasal Blogger Terkenal Malaya ni...
MK adalah peminat No.1 Blog Cik Epal..Cewahhh....
Bukanlah nak cari publisiti murahan ye...


MK dah follow blog dia ni dah lama dah tau....
Tak pernah pun jemu baca entry dia....
Memang hari-hari mesti bukak blog Cik Epal...
Kalau tak bukak sehari rasa lain macam la...
Ibarat MK dah jadi ketagihla nak baca entry kt blog dia...


Kenapa leh jadi camni ye???
Pelik la...Ke Cik Epal Ada pakai khidmat bomoh pengasih...????
Kah..Kah...Kah...jangan marah Cik Epal...MK gurau saja...
MK buat blog ni pun pasal dapat semangat dari Cik Epal lah....
Ehhh...Cik Epal tak kenal MK lah....

 Orait...pendekkan story kenapa MK Suka Bangat Sama Itu Cik Epal ialah :-


1) Blogger Yang Sempoi :-
Yes dia memang sempoi...
bila baca setiap entry dia kita mudah faham apa yang nak disampaikan...
Kalau tak caya cer terjah blog dia...


2) Identiti Tersendiri :-
Cik Epal memang ada identiti....
Dia tak pernah tiru blogger yang lain...
Orang ramai kenal dia sebab identitinya lah...
Jadi diri sendiri adalah yang terbaik!!!


3) Ada Entry Berunsur Nasihat :-
Ya MK suka orang yang selalu ingat mengingati orang lain...
Terutama ke arah kebaikan...
Lagipun memang kewajipan orang Islam untuk berdakwah & berpesan-pesan
sesama muslim...

4) Seorang yang Kelakar :-
Hahahah...bagi MK dia memang klakar...
walaupun tak pernah kenal or jumpa...tapi melalui blog pun MK tau yang dia seorang yang funny...
Tapi bukanlah dia suka buat lawak bodoh ye...Lawaknya juga ada unsur nasihat ok...


5) Blogger Yang Berani Mati :-
Fuuuyoooooo!!! Cik Epal memang berani mati beb!!
Gua respek Lu!!
Kadang-kadang selamba badak dia je kutuk orang lain...
Tapi memang respek habislah...
Dia kutuk orang pun bukan sebab saja nak cari gaduh...
Tapi sebab nak betulkan yang salah...
Macam kes budak yang menyamar jadi Juliana Evan tu la...
Kalau korang nak tau kes ni pasal apa g la baca blog Cik Epal ni...


Okey Kalian..sebenarnya ni baru cikit MK story pasal Cik Epal...
Malas nak story panjang2...
Tapi list kat atas tu antara sebahagiannya lah...kenapa MK kagum sangat dengan dia...


Sekali lagi ingin MK tegaskan entry ni bukan nak cari publisiti...
tapi cuma luahan saja...just nak share dengan you all...
Kalaulah Cik Epal baca entry ni pun...
MK nak ucapkan bebanyak terima kasih coz Sudi baca Blog MK yang biasa ni...
Almaklumlah...Cik Epal is The Famouse Blogger In Malaysia....
MK tak setaraf dengan dia...jauh panggang dari api...
Cewahhh....


Apa-apa pun Cik Epal memang Idola MK skang...
Teruskan berblog Cik Epal...Kami setia membaca...
Wah...wah...wah....


I Like Cik Epal!!!!!

Ha ni lah tuan empunya Blog cikepal06.blogspot.com
**ciplak picture u cik epal...jangan marah...halalkan ye..**

2 comments:

cik EPAL said...

terima kasih kerana sudi singgah baca blog cik epal yang tak semenggah tu. hehe selamat hari raya! :)

Makwe Kintan said...

Cik Epal Komen la........Waaaaaaaaa nak pengsan leh tak!!!!!!!!waduh waduh sayang kt cik epal.......Selamat ary raya jugak........<3<3<3