Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Join segmen sekadar ingin tahu.

Saya blogger baru. Masih lagi mentah dan banyak perlu dipelajari.

Harap anda yang sudi singgah di blog saya dapat memberi kritikan membina untuk blog saya secara keseluruhan.

Tidak kira dari segi apa pun.

Saya akan terima dengan hati terbuka.

Terima kasih...

12 comments:

Cik Ayu said...

simple ..ok da ni

tapi kalu tambah warna warni skit, mungkin lebih menarik

disable word verification pls dear.. we're no a robot

jom kritik CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Ain Zuhairi said...

Ok la blog ni cuma kene buangkan skit widget..

Dari segmen sama... Jemput kritik...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

word verification tu buat orang rasa malas nak mengomen so baik buang.. kat blog saya ada cara buang benda tuh hHHEE

jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

kritikan: kalau boleh untuk komen buat popup window senang nak komen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL said...

simple..dah ok sgt..teruskan berblogging..

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

dh ok cuma bahagian bwh mcm serabut..huhu

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni masih byk pelu dpbaiki..myb blh tukar template designer mcm2 style dan color blh mnjd plihan hati..hehe tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

LydSunshine said...

Rajin makwe kintan join segmen ben. :)

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

blog akak dah ok dah.. xda ape nak komen. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

kalau boleh ceriakan lagi blog.. blog nmpk suram la.. kritik blog sy pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html