Monday, May 7, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena


FOCUS.....


Saya telah dijemput oleh Iena Eliena yang sangat gojes untuk join 1st GA dia.

Dengan gumbiranya saya mahu join.

Thanks sebab invite saya ye.

You all kalau nak join jugak klik Banner kat atas...

Close Date : 7 June 2012

Dan saya mahu tag kamu-kamu...






p/s: "Berharap ada tuah untuk GA ini...hehe"

7 comments:

are_lin@yu said...

thanks tau taq ayu ;-)
gudluck dear ;-)

Cynthia Manghing said...

emm, sy ada npk post MK pasal diploma lanjutan akauntasi...adakah lepasan SPM layak mendudukinya?

Cynthia Manghing said...

sy ternpk post MK pasal diploma lanjutan akauntasi, adakah ia untuk lepasan spm?

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

NURUL AMEERA said...

bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com