Friday, July 20, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari

Saya Blogger Dari Pahang...
Orang Temerloh, rumah kat kg. batu 5 jln maran...
Dekat dengan sungai gau & hospital sultan haji ahmad shah temerloh....
Amboi bagi alamat umah lagi...jemputlah singgah sahur..eh tak jangan jangan...singgah raya ye kawan...
Ayu jangan marah ye...hehe

Saya tag... CINTA UNTUK KITA...=)

10 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe salam kak.. kyra dah join dah 2 3 hr lps. apa2 pun, thanks sbb tag kyra.. :) tu mksudny akak ingat kat kyra..ngeh3!

Makwe Kintan said...

agak dh mesti dh join...akak ingt lh kt adik...slalu jd silent reader je...=)

are_lin@yu said...

ooo orang pahang ka..hehe..tq dear ayu dah list kn tau ;-)

Karukord Jagau's said...

salam singgah....
dari segmen yg sama....dan memolooow sini skali >_<

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

babycomel said...

dr perak dtg jenguk org pahang dr segmen sama..

KhaiRul Azmi said...

Datang darri segmen yang sama .... dah follow... saya dari tawau,sabah

ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html