Wednesday, March 19, 2014

Tak Boleh Follow Blog Orang Lain Lagi


Mungkin isu ini dah lama. Tapi aku saja yang baru nak post. eheh..
Akibat geram yang sudah disimpan berabad lama. 
Aku nak tanya juga pada blogspot atau admin blogspot.. ahh whatever lah kan.. 
sape-sape je yang handle blogspot ni. 

Apesal kalau dah follow 300 blog, aku tak boleh follow blog orang lain lagi ? geram tau tak ! 
Dah banyak blog yang aku jumpa sangat menarik untuk aku jadikan bacaan harian ni. 
Tak boleh nak follow plak. grrrrrrrrrrrrrr.....
Tahap marah marhaban dah rasanya ni..panjang type "r" tu.. haha

Aku bukan apa, taknak melepaskan peluang mengikuti blog-blog yang bagus tu. 
Rugi tau tak follow.. rugi sangat sangat sangat (3 kali "sangat" maka memang merugikanlah maknanya tu) (^..^)
Sekian luahan petang ini. sambung geram ..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................

6 comments:

HASRUL HASSAN said...

Assalam... gunakan Google+ la ... sekali kita update entri, terus dikongsi pada mereka dalam Google+ kita, tu lebih menarik.

Tutorial ada dalam blog saya kalu nak.

www.hasrulhassan.com

LydSunshine said...

atau pon jadikan blog yg menarik tu bloglist. Walaupun tak jadi follower dalam ruangan follower dia, tapi update entry dia kita tetap tahu.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pernah gak kena cm ni... tp xingat lak cm sy setelkan dulu... sabr je lah.. hehehe

Razfira said...

yeke.. sepatutnya boleh kan

Intan Saffyna said...

hii,singgah follow awak :)

QasehnyaRania said...

singgah follow sini dri blog lydsunshine :)

salam kenal :-)