Friday, September 23, 2011

Stail Photoshoot Idaman Ku !!!

Ramai dikalangan kita suka bergambar kan. Terutama Orang Pompuan.
Tipulah kalau korang tak suka.
 Tapi aku ni sebenarnya tak suka bergambar. Betul aku tak tipu korang.
Rasa nampak tak cantik je bila tengok hasilnya.

Aku mengaku memang aku cerewet sikit. Tapi tak semua perkara ok.
Kalau bab nak berposing masa tangkap gambar ni memang aku nan hadoi tak reti la...
But i'm still have my dream in photoshoot....

Sebab aku suka yang kelainan..tak suka yang nampak biasa-biasa je...
Cewah !! amboi angan-angan MK ni bukan main lagi..
Macamlah kau tu super duper model yang letop-letop.hehe..
Tapi series ok...aku memang nak photoshoot yang lain dari lain punya..
Imaginasi aku ni agak tinggi jugaklah...

Bagi aku setiap gambar yang dihasilkan merupakan karya seni
yang perlu di amati dan difahami.
Ia adalah ilham sang jurugambar kepada modelnya.
Itulah luahan hati naluri sang jurugambar. Yes! ia datang dari hati..

Hahahaha...tengok aku dah berfalsafah macam profesor kan..
Dah korang jangan layan aku lebih-lebih..kang kuar benda lain plak...
Maklumlah aku kan Terbaik Merapu !!!

Kat bawah ni aku nak bagi antara contoh photoshoot yang aku suka...
Kalau boleh aku nak buat macam ni...nengoklah...

Ni berangan nak photoshoot dengan Pakwe Kintan..hehe..
macam ni pun boleh kan...
Wow ni aku minat...lagi gempak..
macam ni ok tak?
Ewww..style U..
Pehh!!

nak buat dengan Pakwe Kintan macam ni boleh tak..
tapi kang korang ckp aku tak senonoh walaupun kte orang laki bini.
Ni pun cantik jugak..











Agak-agak Pakwe Kintan nak tak buat gini dgn aku?? kena pelangkung kot..


Nak amik gambar dalam air lah...=)




Ini Ekspresi Muka...Awesome tau !!!










Haaaaaaaaa....amacam!! mesti ternganga mulut korang..
dah dah lap air liur tu..

Tapi aku still nak kekalkan muslimah aku ye..berhijab !
Takkan semata-mata nak amik gambar camni kne freehair plak..
Mau dapat penampor laju-laju By Pakwe Kintan..hahah
So ni jelah yang aku nak share dengan korang ye...
Diharap angan-angan aku nak photoshoot camni termakbullah...
Pada korang mungkin nampak biasa je kot...tp pada aku pic ni gempak..LIKE ME :-)



P/S Buat Photographer : Sila Kesian Pada Makwe Kintan...*Wink..Wink...*



2 comments:

Chempaka Sari said...

hehhe... kalau chemp pulak kan.. hmm dah lama chemp berangan ni, harap xde sapa buat lagi, untuk gambar post wedding (tak mau pre wedding haram...) Chemp nak buat gambar2 ala ala filem twillight punya scene. Sanggup panjat pokok pain kat mana2 tanah tinggi. Meriah u olz gambar gempak mak..

MakWe KinTan said...

amboi chemp..bukan main lg..nk jd vampire ke?hahaha ok gak...menarik tu...lain dari yg lainla..hope impian chemp termakbul ok..^_^