Friday, November 11, 2011

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!


Pada siapa yang belum mengenali aku lagi...
Blogger Makwe Kintan adalah pemilik penuh blog Republik Makwe Kintan ini.
Dulu dikenali dengan Makwe Kintan Vs Pakwe Kintan.
Tapi bila dinilai balik aku buat penjenamaan baru blog ni
dengan tukar namanya..cewah macam hebat sangat..hehehe..

Mula menjadi blogger part-time pada 04/08/2011...
so aku memang blogger yang baru sangatlah kan...
orang cakap baru nak merangkak lah...

Semua blogger mesti ada target untuk blog yang dibina tu...
Matlamat aku untuk permulaan menjadi blogger supaya blog aku
diketahui dan dibaca umum.
Boleh kita sama-sama kongsi cerita dan idea kan....
Alhamdulillah tercapai dah...Walaupun tak punya ramai follower dan viewer lagi...
aku tak kisah dan taknak kejar benda tu sangat..
yang penting niat aku ikhlas untuk berkongsi dengan pembaca...

Insyaallah untuk tahun depan aku akan berusaha
menyediakan informasi dan maklumat terkini serta berguna
untuk dikongsi kepada pembaca sekalian...
blog ni tiada tema yang ditetapkan..
so aku boleh story apa saja asalkan ia bermanfaat...
dan yang penting supaya pembaca aku terhibur.
Terhibur??? (sumpahtaklawak) ^__^

Entry ni sebenarnya untuk aku join segmen HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!..
Kalau korang nak join jugak pi terjah blog dia yang aku dah link kt atas tu ye...

Ok Salam perkenalan semua dan terima kasih kerana sudi jelajah kat Negara Jajahan Aku...
Welcome To Republik Makwe Kintan...

3 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Salam,

Singgah sini dan happy blogwalking...datang dari segmen yang sama...

shiema sufian said...

shiema singgah sni dr segmen yg same. jom singgah dan follow belog shiema :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Datang dari segmen yang sama
JOM G BLOG GENK
KLIK SINI