Friday, November 4, 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500...Hip Hip Horey !!!


Satu segmen yang terbest jugak pernah aku sertai. Si blogger c genk ni  yang buat..
Untuk blogger baru macam aku ni memang sesuai sangatlah kan...
Boleh tambahkan koleksi blog yang aku nak terjah nanti..
Selain tu diharapkan dapatlah jugak blog aku ni diketahui umum...hehehe..
kalau sudi leh lah followme (macam iklan je)...
nescaya aku akan follow korang balik..janji (sambil angkat tangan kanan) ^__^

Korang pun join lah segmen ni...tapi bersyarat ye..baca kt bawah ni :-

Syarat-syart penyertaan

 Sila pastikan follower anda bawah 500
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang

 kepada yang tidak layak  nak join tu,korang BW je lah ea..hehehe ^^.
Dapat kenal-kenal dengan blogger lain ^^
SELAMAT BERSEGMEN

 SILA PASTIKAN ANDA HANTAR LINK ANDA DI ENTRI INI BUKAN DI ENTRI UNTUK SENARAI PESERTA.HARAP MAKLUM!!

P/S : Dah tau jangan buat-buat tak tau...~__^

3 comments:

missp0tpet said...

Follow sini...
dri segmen yg sme..
=)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen sama.. :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

wanie wonek said...

singgah n follow sini