Wednesday, December 7, 2011

Segmen CP | Jom Jadi Kawan!

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................

Panjang benor gelak kau Makwe Kintan...

Aku join segmen lagi...saja suka-suka...

Nak tambahkan kawan-kawan di alam maya ni....

segmen ni Cik Purple yang buat...stakat ni tiada tarikh tutup lagi...

Ikut suka Cik Purple lah nak tutup segmen ni bila kan...

Okeh kalau korang nak join cara nya KLIK SINI ok...

Byeeeeeeeeeeee!!!!!!!

16 comments:

Bibi said...

Salam, dri segmen yg sma..
BB follow sini[^^]

http://nukilansibudaksekolah.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

pRincess sleeping beauty said...

salam..dri segmen nih jgak...
(^0^)
maera follow cni!

http://dyja129dyjaw.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

CINTA UNTUK KITA said...

hai dari segmen yang sama.. dah follow sini, follow me back ok..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-|-jom-jadi-kawan.html

hanna said...

singgah sini..
dari segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/senarai-jom-jadi-kawan.html

dyabunga said...

singgah sini..
dari segmen yang sme...
salam perkenalan...
follow kamu
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-jadi-kawan.html

Fendy said...

salam perkenalan dari blog fendy
singgah dari segmen yang sama....

jom singgah blog fendy yang tak seberapa..

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

farra said...

fara dtg dr segmen yg sama ^^
done follow u

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Zatyfariha said...

Hye cheeri...datang dari segmen yg sama =D
♕ done follow u >_<

http://likefairyland.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-jadi-kawan.html

Nurhasliza Jeffry said...

HAIII! DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.. SELAMAT BERSAHABAT! ;)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Fatin Nabila said...

Assalam.. Datang dari segmen yang sama.. Selamat berkenalan :)

Cik Aya said...

Haiiii dtg dari segmen sama..followw sini awakkk!!!jemput singgah ke my belog..jom follow balik..salam perkenalan yaaaaa..

skyjuiceforever.blogspot.com

Arifah AM said...

Singgah dri segmen yang sama. dah follow awak. jemput singgah ke blog saya. :)

http://littleprincess251.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

puteri hanisah said...

dtg dari segman yg sama...fallow saya yerk:)
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-jadi-kawan.html

puteri nur afiqah said...

hai akak..
saya dari segmen yg sama...
sudah follow.. ^_^ nice blog...
sudi2la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

syamsyam said...

dari segmen yg same :)
done follow :D
follow me back ok tq ^^

http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

iRiS said...

singgah dari segemen yg sama..lets be friend..done following you..kindly please follow me back at

http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com

tq =)