Wednesday, March 21, 2012

Segmen Blog Baru - Follow Kami Motivasikan Kami

Rajinnya Makwe Kintan join segmenkan...sebab aku tau dan sedar diri yang aku hanyalah blogger hindustan...eh hingusan...

Banyak nak kena kutip ilmu dari para blogger otai ni..kalau sudi kita share-share...kalau tak sudi, sudi-sudikan lah...kalau tak sudi jugak, aku akan mintak sampai sudi...hehehe

Segmen ni ditaja oleh Hasrul Hassan...cewah ditaja tu...dia suruh berikan maklumat pasal diri blogger baru cam aku ni...

Aku tanya HH..."En. HH, saya kena buat resume macam nak mintak keje ke...?"

HH cakap..."Jangan jadi minah poyo leh tak !!!"..(tu pun kalau korang nak cayalah)

Nama Blogger : Makwe Kintan...nama betul tak payah taulah dak?

Usia Blogger : 25 Tahun...

Usia Blog : 8 bulan baru...

Berblog dari : Pahang negeri Tok Gajah..orang Temerloh bandar Ikan Patin...

Kandungan utama blog : cerita koleksi personal...apa saja isu yang aku nak bangkitkan..hehe...

Blog aku ni bukan blog politik ye...bukan apa taknak gaduh-gaduh...sebab dalam malaysia ni banyak puak...

Ada puak dacing timbang sama berat...ada puak bulan purnama terang benderang..ada puak bulan sabit dua belah....ish macam-macam...malas aku nak cerita bab gini..takmo ye...

Yang penting kita jangan kacau orang dah...salam perkenalan semua...^__^


3 comments:

LydSunshine said...

Wah...muda lagi 25thn tu. Hehehe. MIntak ikan patin sekilo. Baru le koi tau aok org Temerloh. Koi org kuantan.

Makwe Kintan said...

hehe..muda lg koi kak...tp dh abis rmja la...ikan patin mahey weh...patin msk tmpoyak RM10 sepotong...aduh...=)

Nurul Akmal said...

Salam kenal.. readers dari Blog HH.. ;)