Wednesday, March 21, 2012

Liyana Jasmay Si Budak Comot ?

"kiut miut tak saya...?"

Hahahaha...tajuk tak menahan...ni bukan aku yang bagi title pada pelakon kecik molek tu...En.Suami la punya angkara...aku memang peminat fanatik Liyana Jasmay..aku suka lakonan dia...sweet-sweet gitu...dia pun comel-comel...


"tergamak kau cakap aku budak comot..."(muka nak nangis)

Tapi suami aku tak suka sangat pelakon ni...sebab dia cakap bibir Liyana Jasmay tu tak cantik...macam " budak comot "...perhhh...kalau Liyana dengar ni mau laki aku kena tampar laju-laju edisi Liyana Jasmay ....hahaha...tapi aku rasa part bibir dia yang aku paling suka...seksi gitu...


"Tengok bibir I seksi kan.."

Malam tadi pun aku dah tengok drama terbarunya dengan Shahrizal Jazle..Drama 3 Janji di TV3..okey jugakla...cuma jalan cerita tu agak hambar sedikit...tapi aku tak boleh buat kesimpulan awal-awal untuk nilai drama tu...so kena tunggu episod minggu depan dan seterusnya...harap drama ni akan meninggalkan kesan dramatik dalam hatiku...cewah....


"Yeh ! I Love Makwe Kintan..."


" Thanks Makwe Kintan sebab selitkan pic I dalam entri U...I kan jejaka kacak malaya..euww"
(buat pose poyo)


p/s : " Gurau-gurau suara garau hang pi duduk suraula makwe kintan"

6 comments:

nenek said...

i love makwe kintan !haha .teruje liyana jasmay.

are_lin@yu said...

semua comel..hehe

Makwe Kintan said...

nenek jgn jelezzz...hehe^__^

LydSunshine said...

Wow, liyana jasmay loves makwe kintan. Eh, saya vote for ur husband's opinion. Kekeke. Liana Jasmay muka bacin. Hehehe. Jgn marah ye makwe kintan.

Miziey said...

Peminat fanatik LJ? woa~ hik3.

A'ah, ada sumting dgn bibir LJ tuh. Huhu~ seksiii... kbye!
:)

Makwe Kintan said...

hahaha...arelin mmg comelkan..

LydSunshine u seangkatan dgn laki gua..tp gua tk heran der...

Miziey kau pn rase bibir dia seksi meksi kan...^__^