Tuesday, April 17, 2012

HASRULHASSAN.COM Promosikan Blog Aku



Aku join segmen hasrulhassan.com lagi.

Kali ni tak ingatlah yang ke berapa aku join segmen dia.

Dia pun pernah review blog aku dulu..Hehe...

Tapi sebab memenuhi syarat yang dah dia tetapkan.

Maka tanpa segan & silu aku nak masuk jugak. Tak kira tak kira nak jugak!!!

Nama Blog Laskar Cinta sebab aku minat lagu Laskar Cinta dari sebuah Band Indonesia iaitu DEWA.

Nama Blogger ofcouse Makwe Kintan a.k.a MK

Mula Berblog bulan Julai 2011

Kenapa Berblog ? Suka penulisan. Pasal tu SPM subjek BM dapat A1..hehe..& i love information..

Selama aku berblog memang banyak informasi yang bagus aku tahu...

Thats why i love blog very much....thats all thank you...

8 comments:

are_lin@yu said...

gudluck ya;-)

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...miss z datang dari segmen yang sama...
jemput datang blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/hasrulhassancom-promosikan-blog-aku.html

AzRiey said...

Salam perkenalan MK..:)

Azzah said...

singgah dari segmen sama.




http://sayurlemak.blogspot.com/2012/04/hasrulhassancom-promosikan-blog-aku.html

pha is said...

suka jugak lagu tu...

miss nuna said...

salam perkenalan jgk..

sukagelak said...

jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/hasrulhassancom-promosikan-blog-aku.html

linda@ibusumaiyah@tuttyfruity said...

terima kasih sudi follow blog sugar glider ibusumaiyah...follow sini juga...

http://suggiesatsetia.blogspot.com/
http://ibusumaiyah.blogspot.com/

jemput datang lagi..:)