Monday, June 11, 2012

Blogger Paling Popular Di Singapura

Singapura atau nama jolokannya "Kota Singa" memang terkenal dengan pusat pelancongannya. Namun negara itu juga mempunyai seorang blogger yang sangat popular disana. Blogger XiaXue atau nama sebenarnya Wendy Cheng. Jumlah pageview sehari Blog XiaXue ialah 40,000. Bayangkan betapa popularnya dia kan. Fanpage XiaXue pun sudah melepasi 90,000 orang yang LIKE di Facebook. Kalau blogger - blogger popular di Malaysia ada tak pageview sehari macam blog XiaXue ni...heehee...Tak mustahil blogger kita akan ada yang setanding dengan dia nanti..ke dah ada?....Jom layan gambar dia...

Sumber : Blog XiaXue




5 comments:

LydSunshine said...

Rambut warna biru? Pergh... fake je muka dia. Tapi mesti ramai peminat ni. Apa benda la yg dia cerita dalam blog dia agaknya ye? Adakah dia seorang yg fun mcm Hanis Zalikha dan Fatin Liyana?

Makwe Kintan said...

Tu lah kan...maknanya pepatah "Rambut sama hitam, Hati lain-lain" dh takleh pakai la...pasai rambut pun dah lain-lain kaler skang...

RazFiRa said...

dia ni cantik lepas buat pembedahan plastik.. hehehe

anyway blog die mmg kategori best lah

hasrul hassan said...

Dia terkenal kerana rambutnya yang dia bleach sebulan sekali, beberapa kali buat pembedahan plastik pada part2 tertentu di wajahnya.

Kontroversinya ialah dia terlalu obses dengan dirinya.

www.hasrulhassan.com

oyye_gibbous91 said...

amik yg baik dari dia,,,entry dia cukup mnrik n ada makna, yg xbek tu ltak jauh2,,blog dia best apa??? lau x, ramai xjnguk dia,,