Friday, June 8, 2012

Fatin Liyana Layak Masuk ABPBH ?

Tak payah sebutlah nama blogger popular tu. FL, FL, FL...si Fatin Liyana dah memang retis sangat satu malaysia. Kalaulah para blogger ni boleh dicalonkan dalam Anugerah Bintang Popular..Rasanya Aaron Aziz pun konfem kalah. Tapi tak dapatlah lawan Dato' Siti Nurhaliza. Dia lagi ramai fan. Kalau fanclib tu entah berapa puluh ada kat facebook agaknyalah...

Aku baru je buat entry pasal PANAS ! Fatin Liyana Dalam Ebook Seks ? bulan Mei lepas..Dan pageview nan hadoi...bagi aku agak banyaklah kan...yelah blogger ciput cam aku ni sapelah nak kesah...hehe..

Tuu diaaa !...Pageview bukan main lagi...yelah mungkin pada korang tak heran sebab pageview 1 entry ribu riban...tapi aku ni jadi jakun lah sebab first time dapat gini...

Betullah cakap Blogger Hasrul Hassan...buat entry pasal orang glamer konfem traffic canak canak naik...

Aku pulak memang peminat si FL...eh tapi aku pun suka jugak sorang Fatin ni....FS or Fatin Suhana...

Tak percaya baca entry JIWA KACAU TENGOK 2 FATIN !!!

Alala...Kenapalah kamu berdua cantik & cun melecun ye...melecur mata jantan tengok...

So Aku nak hantar cadangan kepada Berita Harian supaya bukak pencalonan blogger jugak...
Blogger pun bintang apa...macam selebriti jugak.... heee...peace.

4 comments:

myself said...

daripada Iris ni dapat 1 pageview dah kira ok dah...hahaha

Mrs.R said...

MK, akak mention nama/blog awak dlm entry...hehe...saje2 :)

zulhilmi tempoyak said...

mcm penah jmpk... tp xpenah lak smbg ngan FL ni..huhu

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner