Tuesday, October 29, 2013

Beli Jersi Bola Pahang Untuk Suami


Ehem ehem.. semua sedia maklum Pahang masuk final ahad ni. Tok Gajah akan  menentang The Red Warrior di stadium Shah Alam bagi merebut Piala Malaysia. 

Bak kata pepatah "Patin Tempoyak Vs Budu"

Yey ! Hogoh tokgajah hogoh.. 

Tadi aku ke rumah kawan aku. Dia & suaminya jual baju jersi bola.. harga berpatutan jugak.. oleh kerana aku nak suprise kan suami aku. Jadi aku belikan jersi Pahang satu untuk dia. 

Yang kelakarnya suami aku terus pakai baju tu lalu hantar aku ke pejabat lepas lunch tadi. 

Then Dia kata " Tiba-tiba abang rasa jalan abang berubah pakai baju ni.. kenapa ye ?" (Berjalan sambil mendada, hidung kembang-kembang je.... 

Oh suamiku kau tak payah nak buat lawak sangat lah. Konon nak bangga dengan kawan-kawan dia nantila tu dia dapat jersi bola baru..puiii !

Apa-apa pun nantikan Gelombang The Elephant Army 3 November 2013 ini .. aku ? Berkubang depan TV je nanti..hahaha (gelaktakbur)..

6 comments:

LydSunshine said...

selamat berkubang. Alaa.. akak rasa kelantan yang menang. Sebab pahang menang nasib je ari tu. Hahaha., cari gaduh. Actually akak pun sokong pahang. Of cos la kan sbb kita org pahang.

Makwe Kintan said...

Pahang boleh menang kalau pemain kelantan semua sakit perut cirit birit malam tu..haha..

memmetlenggeng said...

gudluck Pahang!

tenku butang said...

jemput join GA teman yea.. ada hadiah yang awesome gilerr!! heee..
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Eraz datang jalan-jalan merayau-rayau ke sini untuk baca entri.. :)

http://www.erazfadli.com/2013/11/siapa-yang-sudi-beri-link-blog.html

Makwe Kintan said...

Waalaikummussalam.. TQ Eraz fadli sudi dtg baca blog saya..