Friday, November 29, 2013

Segmen Aku Blogger Malaysia

http://botak-gambus.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

Lama dah aku tak sertai segmen. Kali ni tertarik pula dengan segmen dari blogger Botak Gambus. Tema banner biru. Sama warna dengan blog aku ni. Biru putih. Lagipun syaratnya simple je. Itu yang aku suka. Sebab aku kurang minat dengan segmen-segmen yang letak syarat banyak sangat. Nak kena klik punyalah banyak berderet-deret.. segmen yang mulanya aku tertarik terus jadi tak minat nak join. Lagipun memang aku kurang suka dengan "complicated" . Maaf la kalau ada yang kurang senang dengan keterbukaan aku tu. 

Dan hari ni 29/11/2013 Hari Lahir Aku ke-26.. Itu yang semangat nak join segmen. Aku mahu pastikan hari ini "HappyDay Without Stress" .. Haha.. "THORuk betul" (pengaruh cite THOR). ..Kalau korang nak join juga segmen ni boleh KLIK SINI. 

"Aku Blogger Malaysia".. PROUD !

8 comments:

nur faizuddin said...

botak gambus datang melawat, terima kasih join segmen saya.. selamat bersegmen k :)

Makwe Kintan said...

TQ sebab sudi jenguk blog saya..=)

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan,.

datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.
anyway, all the best!

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

Robiatul Adawwiyyah said...

singgah dri segmen yg sma..mind follow back ^_^

http://pesanancinta.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

cikserai said...

salam perkenalan..

datang singgah dari segmen yang sama..

done follow..

nice to meet you :)

http://www.cikserai.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

azrul perasit said...

dari segman yg sama done follow
http://syokperasit.blogspot.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

iu-hazirah said...

good luck
dr segmen yang sama

http://www.iuzira.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

Hannah Zahra said...

kita datang singgah...jemput datang ke blog Hannah...
http://hannahzahra.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html
kita dah folo awak :)
selamat berkenalan!!