Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Aku merajinkan diri untuk sertai segmen Benashaari.com.
Dia suruh aku berikan satu sebab kenapa kamu semua harus baca blog aku.
Sebabnya mudah je.

Blog aku ada diselitkan unsur-unsur pengajaran walaupun hanya banyak menceritakan kisah personal yang berlaku padaku seharian. (macamperasanje)
hehehe...

Lagipun aku nak tambahkan kenalan dalam dunia maya ni...
Manfaat yang baik sama-sama kita kongsikan ye...

Sudikanlah Baca Entry ini...^__^

Tips : Rahsia Melazatkan Masakan


16 comments:

Ayang Anim said...

Tahniah.. bukan senang nak tembus blog abg ben tu... huhuhuh

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rosniena said...

hye..follow from bro ben..

karmilaillang said...

singgh tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah dan perkenalan dr fendy
follow sini sekali...

jemput terjah.heheh..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Salam perkenalan.
Jemput singgah ke belog cik Lily.

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 151. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html