Monday, March 26, 2012

Usin Bunga ... TERBAIK !!!

Kredit Pic dari blog Benashaari.com
" Ada kerja adalah duit, takde kerja takdelah duit, takde duit mintak dengan Mak Ngah..Bank Mak Ngah Bank Termengah - mengah "

Dialog ni memang aku tak tahan betul dengar zizan cakap. Berguling-guling aku ketawa tengok drama ni..suami aku pun tak habis-habis gelak..payah nak buat suami aku tu ketawa.

Dia series orangnya. Tapi lawak zizan boleh buat dia ketawa. Maknanya bestlah cerita ni..

Bagi aku satu lagi drama terbaik yang  berjaya tawan hati aku selepas Warkah Cinta Mat Rock.  hadoi...aku tak payahlah terangkan sinopsis cerita ni...lagipun ramai dah tengok kan...

Aku harap akan banyak lagi cerita melayu yang boleh bikin gempar satu Malaya...


p/s : " TERHIBUR "

5 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

trlepas nk tengok.. ms iklan mmg dah set dah nk tengok tp terlupa plak bkak tv..haha buat pnt je set..;p nnti nk tengok kat tonton tv3 la..

Razif Mokji said...

tak tengok la palk ari tu ...

LydSunshine said...

Saya tgk berselang seli dgn movie apa ntah kt tv2 yg pulham2 tu. Husben yg nak tgk. So, mengaloh je le. Tapi kelakar le jgk masa dia ajak mak ngah dia mandi sama2 tu.

Makwe Kintan said...

rugi sape tak tengok...cpt2 download...^__^

Kakzakie said...

Kakak tak tengok sebab malam tu pergi kenduri...