Thursday, May 24, 2012

Siapa Kata Blogger Popular Sombong ?

Sepanjang aku berblogging, ada juga blogger - blogger yang baru nak naik ni cakap blogger femes kebanyakannya sombong. Susah betul nak masuk dan baca blog-blog baru nak naik ni. Apatah lagi tinggalkan komen. Mentang-mentanglah dah jadi retis. Berlagak lah, apa lah...macam-macamlah...

Aku tak setuju sangat dengan pendapat tu. Sebab sebenarnya blogger yang dah popular satu Malaysia ni pun ada juga masa untuk blogwalking dan jenguk blog orang lain. Kadang-kadang cuma kita je yang tak tahu mereka sebenarnya baca entry blog kita. Jangan buruk sangka pada orang lain ye.

Masa aku baru-baru ada blog dulu, Blogger yang pertama komen entry blog aku ialah.....................

Kenalkan siapa kat dia ni?...kalau tak kenal aku tak tahulah nak kenalkan camne lagi....

Cik Epal salah seorang blogger terfemes Malaya....sudi singgah baca entry aku...lagipun aku cerita pasal dia dalam entry tu....

kalau nak tahu entry tu pasal apa BACA SINI....

Dan lagi seorang blogger retis yang penah tinggalkan jejaknya di blog MK ni si dia..............................

Nampak kan....tak caya KLIK SINI.....

Dan ramai lagi blogger yang sudah popular tapi masih lagi merendah diri...

Macam Ben Ashaari, Hasrul Hassan, Fatin Suhana, Annas Easkey, Fatin Liyana,  dan ramailah...cuma kadang-kadang mungkin mereka sibuk dengan hal masing-masing itu saja...

Mungkin mereka ni dah pernah singgah dan baca entry kita...siapa tahu kan? Kemungkinan juga mereka tak mahu kehadiran mereka dikesan...kira macam mata-mata gelap jugaklah....banyaknye mungkin aku..haha...

MEN IN BLACK 3 dah dekat ni...aku nak ajak En. Suami pegi tengoklah nanti....

Okey Cau Cin Cau....................

4 comments:

Pink Lavender said...

wahh..
diorg jenagh blog kinta..

makneng follow kamu
jom follow makneng

LydSunshine said...

Ha ah, ada jugak yg baca, cuma mungkin mereka tak komen je. Ben Ashaari penah komen juga blog saya. Nora Danish dan Zarul Umbrella pun ada komen. Cuma sekali je la. Tapi tak bermakna derang sombong kalo derang tak jenguk blog kita. Kita pun kalo dah follower smpai puluh ribu, takkan sempat nak balas sorang2. Berapa hari nak khatam utk blog walking 20ribu blog. Kan?

putri_roh said...

ehehe... kite kena rajin blogwalking untuk femes jugak kan?.... usaha tangga kejayaan.... ben ashaari pun okes jugak...

cuma kadang2.. yang antara popular ngan tidak tu yg agak combong... ehehhee...

latest @putri_roh Hadiah untuk Hari Guru - Customer Order

RazFiRa said...

diorang pon manusia biasa yg memerlukan traffic dr kita juga...

so no reason utk diorang sombong kan?

:)