Tuesday, July 31, 2012

Siapa Follower Blog MK Ke-222 ?

Hai awak awak semuaaaaaaaaaaa.......sihat ke bulan puasa ni ?

MK dah mula rasa nak demam. Badan panas je. Tekak sakit & rasa nak muntah. Angin berpusing-pusing macam roller coster dalam perut ni..kepala rasa berat..sobs..sobs..tak bech lansungla . simtom apakah ini...but still puasa lagi tau...

Pagi tadi tengok terpandang angka di wiget follower tu. 222 sudah. Alhamdulillah..

Terima kasih kepada kamu semua yang sudi follow & baca blog yang paling tak best didunia ni..hehe

Dan siapakah yang sudah memberi angka cantik di wiget itu..222 ?


Dia ialah kak SALASIAH ASHAK....terima kasih akak sebab sudi jenguk blog kita ni..yelah kita tak awesome pun..hihi...


Tadi MK jenguk blog dia..akak Salasiah ni boleh mekap orang rupanya..patutlah kak sal pun cantik jugak..siap jadi photographer lagi ye akak..wahh..hebat lah akak ye...pernah mekap talent untuk model gituww....& mekap pun cantik...korang tengoklah hasil tangan kak sal...





Perhhh..superb nya kak sal !!!...cantik-cantik mekap kak sal ye....Akak jangan marah ye saya pinjam picture kat blog akak...hehe...


Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal akak Salasiah yang the Vavavoom the vasss ! ni boleh singgah blog dia KAT SINI

 

p/s : "Impian nak jadi model muslimah tak tercapai lagi. Sape leh tolong MK capaikan ?..cekononnya tssk.."
 

2 comments:

Salasiah Ashak said...

thanks mk.. sila add kak sal dhttp://www.facebook.com/salasiah.ashak

Salasiah Ashak said...

thanks MK sile add kak sal d http://www.facebook.com/salasiah.ashak