Tuesday, December 13, 2011

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak



Lagi dan lagi dan lagi aku sengaja join segmen...

Hari ni saja dah 3 segmen aku join termasuk lah ini...

Blogger Makwe Kintan ni asalnya orang Temerloh, Pahang...

Sapa orang Temerloh @ Pahang?...SILA ANGKAT HIDUNG SEKARANG!!!...haahhaha...

Ok aku kena tag kat 5 orang kawan...sapa ye???ermmm....

Ahah...5 Awesome Guys yang aku pilih untuk tag ialah....


hihihi...bye...TQ Blog JIWA ROSAK AKHLAK...hahaha...

9 comments:

AbgferOz said...

adehh.. siap cross akhlak agi.. heee.. thx sudi juin

Athirah Amanda said...

singgah dri segmen sama ahakss .. kita dah follow :)

Jaja Sutera said...

dari segmen yg sama..jaja dah follow awak... :)jempot follow blog jaja balik yer..mekasehh..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/

shahdiana said...

follow sini..dari segmen sama...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html


jemput jugak join GA kat blog kita

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

shahdiana said...

follow sini..dari segmen sama...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html


jemput jugak join GA kat blog kita

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

hanna said...

dari segmen yang same...
salam perkenalan..

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Musyirah :) said...

singgah dari segmen yg sama (:

Muhammad Muadz Al-Hafiz said...

Nice blog..
Dah follow u..
Dari segmen yang sama..
Jom follow me..

http://muhammadaie.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Pink Lavender said...

salam...

berjalan2 ke sini dari segmen yg sama...=)