Tuesday, December 13, 2011

Segmen : 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011



Genap entry ke-100 untuk blog aku ni...
So aku join segmen yang dibawakan khas oleh blogger Ben Ashaari...
Kalau korang nak sertai pun boleh...aku dah link kat tajuk atas tu ha..tekan jelah...
Okey 5 Blog yang aku pilih untuk tahun 2011 ni aku listkan sebab aku hari-hari godam...hahaha...


 



5 blog ni bagi aku COOL..sebab..
- Selalu update blog..
- Intipati Entry menarik..
- Gaya penceritaan tersendiri...
- Ketengah isu-isu terkini...
- Boleh dijadikan tauladan...

Banyak lagi sebab..tapi aku buat simple jela ye...TQ abg BEN...^__^
     

14 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

salam perkenalan..datang dari blog ben ashaari.dah follow..jom follow balik :)


nraihana.blogspot.com

Ida Firdausi said...

salam perkenalan.dtg dari blog abg ben.. happy blogging dear :)P

SoLy SoLicious said...

singgah nengok blog pilihan ^^

Selendang Merah said...

semua blog bagus2...best2

sHiLaziZi said...

beribu-ribu lemon blog kan...anyway, salam perkenalkan diri...

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sume blog best2 =)

Sakura said...

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Munnafendy said...

singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain..

keep in touch k =)

http://www.munnafendy.com/2011/12/5-cool-blog-pilihan-munnafendy-2011.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen MR BEN
rupa nye byk blog yg best2

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan..^_^

Nafisya Ismail said...

wahh semua best.. hehe


follow my blog ok...

http://cikpower.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html