Tuesday, December 13, 2011

Jom Naikkan Trafik Blog!


Saya dengan sengaja sertai Segmen yang dibawakan khas oleh Blogger Mak Dara...
Sentap Mak Dara Baca....hahaha...
HAI Mak Dara !!! Saya Makwe Kintan..hehe...(Kuak Mu Ampu)
Saja aku join suka-suka je...nak tambahkan list peserta dalam blog Mak Dara...

Okey..blog saya tiada lah yang istimewa sangat...
Blog ini lebih kepada blog personal lah kan...
So saya suka kongsi cerita apa sahaja yang saya rasakan menarik...

Bermakna ikut suka hati I lah nak tenyeh apa pun dalam blog I yang TAK MANTOP ni...
Tapi saya juga akan fikir sensitiviti orang lain dulu sebelum buat entry...
Bukan sewenang-wenang je saya buat...

Kiranya kita blogger & pembaca kena faham isi hati sesama kita...
Cuma kadang-kadang berbeza pendapat itu biasalah dalam dunia blog ni...
Yang penting jangan cari gaduh sesama kita dahla ye...

Tapi kalau orang beri pendapat atau kritikan membina tu saya dengan hati terbuka menerima dengan ikhlas...

Bagi saya blog ini saya ibaratkan seperti sebuah negara...saya adalah pemerintah blog ni..hehehe..perasan...
Cuma bagi saya " Blog Ekspresi Diri"...
Okey bye...TQ MAK DARA..^__^

18 comments:

Arol Mubin said...

Fewwitt! Arol Mubin datang terjah blog nie. Hehe! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join ye.. Mohh kita terjah menerjah dan kasi naik trafik sesama kita ye... =)

♥ wawawawa ♥ said...

singgah2!!! ^^

Miziey said...

Dtg dr segmen yg sama. Sudi2 aa singah balek. Heheh.
:D

::EIDA:: said...

Intai intai dari segmen makdara.. haiiiiiiiii makwe... hiks

mekjangok said...

salam perkenalan...jom follow balik..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

zatiey said...

zatiey pon join jgk...jemput singgah ke belog zatiey..

http://cintakukini.blogspot.com/

Qimayra Mohammad said...

datang dari segmen yang sama :)
dah follow blog ni, kalau sudi follow la kite balik yer :) :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

from sabah, with love ^^

▪imie fatima▪ said...

salam singgah dari segmen mak dara.Follow juga..jom singgah blog saya =)

cik najihah said...

datang dari segmen mak dara :)

Cik Syue said...

salam perkenalan :) i follow u, kalau sudi, follow me back ya!

http://sukehatiakuokey.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Anamarza said...

follow

http://www.anamarzablog.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

syaidatie nurdilla said...

Dtg terjah sini.. watchaaaa.. jom terjah blog balik.. @~@

ratu zuleyqha said...

singgah dari segmen yg sama, terjah dan follow ! (:

wantie said...

dari N3 yang sama. follow u jugak
come tu my house at :
http://lovingwantie.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

minah senget said...

TERJAH DR BLOG MAK DARA
DONE FOLLOW U
:)
JOM SINGGAH

http://minahsengetberbelog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Tentang Kita said...

dtg singgah sini

http://azumylini.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam....

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking :)